Spaaractie Bospop

Spaaractie Bospop

Spaar voor korting op jouw Bospop ticket!

Vanaf maandag 4 maart tot en met zondag 14 april 2024 spaar je bij alle Albert Heijn Heerschap winkels voor maar liefst €17,50 korting op een dagticket naar keuze. 

Line-up Bospop

Bospop heeft al diverse namen aangekondigd die het podium zullen betreden op 12, 13 en 14 juli, waaronder Di-rect, Alice Cooper, John Fogerty en Son Mieux. Het belooft weer een onvergetelijke editie te worden.

Klik hier voor de line-up van het festival. 

Spaaractie in het kort: 
 • Deze spaaractie is exclusief voor klanten van Albert Heijn Heerschap Haelen, Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Leuken, Moesel en Muntpassage).
 • Van maandag 4 maart tot en met zondag 14 april 2024 ontvang je bij iedere €20,-* aan boodschapen één spaarzegel.
 • Volle spaarkaarten zijn van maandag 4 maart tot en met zondag 21 april 2024 verzilveren aan de servicebalie.
 • Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je €17,50 korting op een Bospop dagticket naar keuze. 

  Bij het inleveren van jouw volle spaarkaart betaal je het dagticket minus de korting van €17,50 (totaalprijs incl. korting is €85,-). Je ontvangt vervolgens een voucher met een unieke code die je zelf, uiterlijk 28 mei 2024, dient te verzilveren via de website: www.ticketmaster.nl/bospop/spaaractie.
   
 • Vouchers, bestelde tickets en volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contact geld.
 • Deze actie is geldig zolang de vorraad strekt. 
   

* Over het aankoopbedrag van de volgende producten worden geen spaarzegels uitgereikt: tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en -bonnen, toegangstickets, loten en beltegoed. Ook over het betaalde bedrag voor statiegeld en emballage worden geen spaarzegels uitgereikt. Het aantal zegels wordt berekend over het netto bonbedrag, ná verrekening van de Bonuskorting. Het netto bonbedrag is het totaalbedrag op de kassabon minus Bonuskorting.