Gelukkig gezond(er)

Gelukkig gezond(er)

LOGO_BAKKERIJ_HEERSCHAP_ORIGINEEL.png
LOGO_HEERSCHAP_GROEP_ORIGINEEL.png
ALBERT_HEIJN_HEERSCHAP_LIGGEND_ORIGINEEL.png

Bij Heerschap Groep vinden we de (mentale) gezondheid en het welzijn van onze collega's heel belangrijk. Wellicht kunnen we je daarbij een handje helpen. Kijk maar eens welke (gratis) mogelijkheden er allemaal zijn! Heb je vragen? Stel ze gerust aan jouw leidinggevende. 
 

Gezondheid

MEER_BEWEGEN_Tekengebied 1.png
Meer bewegen 

Regelmatig sporten helpt je om je fit te voelen en draagt bij aan een gezonde leefstijl. Wil jij meer of vaker bewegen? Bekijk de mogelijkheden met korting eens bij Anytime Fitness (banner in de kantine), bij SportCity of wandel of fiets een van de mooie (knooppunt)routes. Vraag bij je leidinggevende naar de mogelijkheden. 

ZORGVERZEKERING_Tekengebied 1.png
Wist je dat...

er via je eigen zorgverzekering verschillende gratis mogelijkheden en tips zijn voor meer bewegen, adviezen om gezonder te eten en hulp bij het stoppen met roken?

MENTAAL_WELZIJN_Tekengebied 1.png
Mentaal welzijn

Wil je meer ontspannen en werken aan je mentale welzijn? Download dan een van onderstaande apps: 

Ben je niet verzekerd bij het VGZ of CZ? Geen probleem! Van bovenstaande apps kun je altijd gebruik maken.

Voor iedereen die stress klachten aan wil pakken of wil voorkomen. Bijvoorbeeld met een betere balans in privé en/of bij werk. De Personal Battery geeft inzicht waar je blij van wordt en juist niet en helpt je doelen stellen voor een stressvrije dag. Klik hier om de gratis Personal Battery tool in te vullen of voor meer informatie. 

PODCAST_Tekengebied 1.png
Podcasts

Luister eens naar een van de volgende podcasts! Bijvoorbeeld tijdens het wandelen of richting je werk:  

APPEL_Tekengebied 1.png
Beter eten

Kies in je pauze eens wat vaker voor een gezond tussendoortje! Wat dacht je van: 

  • Fruit - altijd gratis beschikbaar in de kantine
  • Groenten - combineer met een lekkere yoghurtdip of hummus!
  • Kwark of yoghurt met fruit en/of noten

Extra tip! Aangezien wij allemaal van hamstereeeen houden; houd de bonusfolder of je persoonlijke bonusbox in de gaten en kook iets lekkers met producten die op dat moment in de aanbieding zijn! Op de website van Albert Heijn of in de Allerhande vind je budgetrecepten onder de €2,- per persoon, per maaltijd. 

Werkgeluk

KORTING_Tekengebied 1.png
Korting

Met de Albert Heijn Deals krijg je korting op uitjes, vakanties en producten. Voor ieder wat wils dus! Op Sam kun je de link en de inlogcode vinden voor de website van de Albert Heijn Deals of stuur een e-mail naar de afdeling HR.

Extra voordeel, omdat je bij Albert Heijn Heerschap werkt:
Door je bonuskaart in onze winkels te gebruiken krijg je 10% korting op je boodschappen! Deze korting loopt op tot maximaal €75,- per 3 maanden. Dit is maar liefst €300,- per kalenderjaar! 
Let op: Bonuskaartnummer nog niet doorgegeven? Voeg deze dan meteen toe in de AFAS Pocket app of vraag hiernaar bij je leidinggevende.

Kortom: shoppen met héél véél voordeel (houden wij van!)

VRIENDENBONUS_Tekengebied 1.png
Vriendenbonus

Bij Heerschap Groep vinden we het belangrijk dat je met plezier naar het werk komt. Ook JIJ hebt hier een aandeel in; is een bijbaan in onze winkel iets voor jouw broer, zus, buurmeisje, neef of klasgenoot? Laat hem of haar dan solliciteren! Heeft de nieuwe collega de proefperiode glansrijk doorstaan? TOP! Dan ontvangen jullie allebei een cadeaubon (naar keuze) t.w.v. €50!

SPAARVARKEN_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Geldzaken

Kun je wat hulp of tips gebruiken bij geldzaken? Kijk dan eens naar:

  • De webinar 'Omgaan met geldstress' via VGZ
  • De website van Nibud
  • De website van Geldfit
  • Bijna met pensioen? Bekijk dan de website van Nibud over het Geldplan
VERTROUWENSPERSOON_Tekengebied 1.png
Vertrouwenspersoon - onafhankelijk, veilig en kosteloos

Het is belangrijk dat je je op het werk prettig én veilig kunt voelen. Ervaar jij een situatie als ongewenst en durf of wil je er niet over in gesprek met je leidinggevende? Dan kun je terecht bij onze interne vertrouwenspersoon Rianne Jacobs. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur via 0612767800 of via riannejacobs@heerschapgroep.nl. 

Externe vertrouwenspersoon Supermarkt: (073) - 53 23 582
Externe vertrouwenspersoon Bakkerij: 06 - 52 50 23 78 of via aster.luijendijk@arbounie.nl