Over ons

Over ons

Welkom bij Albert Heijn Heerschap.

Zeven (gloed)nieuwe supermarkten met het allernieuwste winkelconcept waar de versbeleving centraal staat. Onze supermarkten zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals onder andere zelfscan (via mobiele telefoon, handscanner of scan & go) en elektronische schaplabels met alle gewenste voordelen voor de klant. Natuurlijk ontbreken de heerlijke producten van Bakkerij Heerschap niet in onze winkels. Winkels met het grootste assortiment, de meeste aanbiedingen, de beste service én gemak! 

GastHeerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Altijd nét dat stapje extra zetten voor onze klanten en natuurlijk met een glimlach en heel veel plezier! Heb je vragen? Stel ze gerust. Onze collega's helpen je graag!

Uniek
in onze 
winkels

brood-hart.jpg

Wat onze supermarkten echt uniek maakt is onze eigen warme bakker. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, worden onze winkels voorzien van het volledige Bakkerij Heerschap-assortiment. 

Bakkerij Heerschap is sinds 1966 een begrip in Limburg. John en Toos Heerschap openden in dat jaar de bakkerij. In de loop der jaren werd de ambitie om te groeien steeds groter, wat leidde tot de aankoop van diverse winkels en supermarkten. Het kleine bakkerijtje groeide uit tot de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg en dat is Bakkerij Heerschap nog steeds! Inmiddels staat zoon Stan Heerschap aan het roer van het familiebedrijf. 

Dagverse hoge bakkerskwaliteit en met veel liefde gemaakt! 

Ontdek onze rijke geschiedenis

68_AHOpening_Haelen4185_EwaldGeerdink_2023.jpg

Liefde
voor de 
regio

Bij Albert Heijn Heerschap hebben we de lekkerste lokale producten speciaal voor jou geselecteerd. Zo werken wij samen met leveranciers uit de regio om jou de beste producten aan te kunnen bieden. 

In de speciale 'Liefde voor de regio'-koeling vind je heerlijke producten van diverse leveranciers uit de regio. 

Dat proef je!