Management Traineeship

Management Traineeship

Klaar om je eigen afdeling te runnen? 

Meld je dan snel aan voor het Management Traineeship van Albert Heijn Heerschap!

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is? Wil jij alle pocessen in de supermarkt onder de knie krijgen en de winkel én je collega's naar een hoger niveau brengen? Dan is ons Management Traineeship écht iets voor jou! 

Je leert in het Management Traineeship alle kneepjes van het retail vak kennen, zodat jij in een half jaar je eigen afdeling kan runnen! Je leert onder andere hoe je je collega's kan coachen, opleiden en aansturen en hoe je jouw afdeling kan perfectioneren voor de klant. Dit doe je vooral 'on the job', dus in jouw eigen winkel en met begeleiding op de winkelvloer. Op deze manier kun je zo optimaal mogelijk de vakinhoudelijke kennis en ervaring opdoen om door te ontwikkelen tot Manager.

DEWI.png

Management Traineeship in het kort:

 • Traineeship van een half jaar
 • Doorgroeien van Shiftleider/Senior Medewerker tot Manager
 • Vakinhoudelijke training
 • Leren van de beste managers
 • Begeleiding van onze interne Talentmanager
 • Persoonlijke aandacht
 • Start: wanneer jij er klaar voor bent! 

Voordelen werken bij Albert Heijn Heerschap: 

 • Flexibele werktijden;
 • Gemakkelijk te combineren met je hobby's;
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
 • 10% korting op je boodschappen;
 • De allergaafste personeelsuitjes en feestjes;
 • AH-deals: korting op uitjes, topmerken en vakanties!.
HEADER_BOSHOVEN.jpg

Wat wordt er van jou verwacht om te kunnen starten met het Management Traineeship? 

Het is belangrijk dat het jouw passie is om te werken in een supermarkt en je al ervaring hebt. Je bent gedreven om intern door te groeien tot Manager en je vindt het leuk om je eigen afdeling te runnen. Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau, waarbij je gedreven bent, enthousiast en goed kan samenwerken. 

Herken jij je in bovenstaande eigenschappen? Dan is het Management Traineeship echt iets voor jou! 

MANON_START.png

Stappenplan om te kunnen starten met het Management Traineeship

HEADER_WEBSITE.jpg
WESLEY_EIND.png

Ready, Set, Go! 

Start Management Traineeship
Als alle lichten op groen staan om te starten met het Management Traineeship ontvang je een certificaat om de start officieel te maken. 
 
Inwerkprogramma
Je start met een inwerkprogramma wat je grotendeels doorloopt in je eigen winkel. Hoe fijn is dat? Daarnaast zul je ook een kijkje gaan nemen en meelopen met andere Managers in andere Albert Heijn Heerschap winkels. Zo leer je van verschillende collega's de kneepjes van het vak kennen. Je wordt begeleidt door de Supermarktmanager van je eigen winkel.

Manager in opleiding
Nadat je het inwerkprogramma hebt doorlopen én zodra er een plek vrij is word je benoemd tot Manager in opleiding. Vanaf dat moment ben je verantwoordelijk voor je eigen afdeling en kun je het geleerde in de praktijk brengen. Je groeit dan niet alleen qua persoonlijke ontwikkeling, maar natuurlijk ook in salaris en arbeidsvoorwaarden!  

Na deze periode vindt er een eindevaluatie plaats waarin wordt besproken of het Management Traineeship succesvol is doorlopen of dat de periode moet worden verlengd.  

Einde Management Traineeship
Als het opleidingsprogramma volledig is doorlopen komt er een einde aan het traineeship. Gefeliciteerd! Je wordt benoemd tot Manager! Uiteraard horen dan ook bij je nieuwe functie bijpassende arbeidsvoorwaarden. 

Heb je interesse in ons Management Traineeship? Vul dan het contactformulier in! 

HAMSTER_AANWIJZEN_RECHTS.png

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.